Bokningsvillkor

BOKNINGSVILLKOR

För att boka boende hos oss skall minst en i sällskapet vara 18 år. Det går boka veckovis, dygnsvis (minst 2nätter i streck) kontakta oss via mejl eller telefon.

Stugan

Vår stuga är utrustad för självhushåll, vilket innebär att de nödvändigaste köksredskapen finns. Bäddarna har täcken och kuddar. Lakan och handdukar kan beställas vid bokning. Lakan skall användas i sängarna. Om sovsäck eller liknande används skall lakan och örngott användas. De täcken och kuddar som finns i stugan är inte avsedda för att användas utomhus. Inga möbler får flyttas utomhus. Husdjur är ej tillåtna. Slutstädning görs av gästen eller beställs vid bokningstillfället.

Observera att rökning är förbjuden i vår stuga. En saneringsavgift från 8000 SEK kommer att debiteras vid överträdelser mot rökförbudet. Detta gäller även om man tar in husdjur i stugan. Då kommer ni heller inte få bo kvar i stugan de datum som är bokade. 

Ankomst och avresa 

Självincheckning sker kl. 16.00-22:00 om inget annat avtalats. Ett mejl skickas ut med vägbeskrivning och kod till vårat lås dagarna innan ankomst.
Utcheckning sker senast kl. 11.00 avresedagen.
Inga pengar återbetalas om ni väljer att avbryta er vistelse tidigare än beräknat. Så snart en utcheckning skett äger vi rätt att hyra ut den igen.

 

Betalning

Bokningen betalas direkt till vårt företagsswish eller Bankgiro.
Vid betalning skall personuppgifter uppge. Ange antal personer och personuppgifter, för vidare kontakt.

Avbokning

Avbokning senast 72h före ankomst annars dibiterar vi fullt pris för eran bokning.

Rättigheter
Om vi inte tillhandahåller stugan i utlovat skick och om vi inte kan åtgärda detta har du rätt att säga upp avtalet. I stället för uppsägning av hyresavtalet kan du begära en nedsättning av hyran. Om du har klagomål skall dessa framföras till oss snarast möjligt. Fel som uppstår under vistelsen skall anmälas till oss snarast efter händelsen så att vi får chansen att rätta till dem.

Skyldigheter
Du ansvarar för att läsa igenom din bokning och säkerställa att allt stämmer. Du måste vårda stugan väl och följa de ordningsregler och anvisningar som råder. Du blir ersättningsskyldig för alla eventuella skador som uppstår på stugan och dess inventarier när du eller någon i ditt sällskap varit vårdslös. Stugan får inte användas för något annat syfte än vad som avtalats om vid bokningen. Fler personer än vad som angavs vid bokningen får inte övernatta i stugan eller på tomten. Camping får ej ske. Städning av stugan måste ske i enlighet med de anvisningar som finns i pärmen i stugan. Om detta inte görs erhåller vi rätten att utföra städningen på din bekostnad.

Mellan kl. 23.00-07.00 på vardagar och efter 23:00 på helger skall du och ditt sällskap iaktta största hänsyn och tystnad gentemot andra grannar. Vi har rätt att säga upp avtal om bokningsvillkoren inte följs, du äger då ingen rätt att återfå någon del av det inbetalade beloppet. Vid förstörelse eller störande uppträdande kan skadestånd krävas av dig. Du är fullt ansvarig för din egendom under din vistelse. Du använder din hemförsäkring vid stöld. Vi står ej för din självrisk. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker.

Om vi inte kommer överens
Vänd dig direkt till oss med eventuella klagomål. Tänk på att dina möjligheter att få rättelse kan minska om du dröjer med att framföra dina klagomål.
Personuppgifter
Vi förbinder oss att respektera och skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dessa uppgifter endast används av oss och våra samarbetspartners. Genom registrering av personuppgifter samtycker du till att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig.

sv_SESwedish